Opremanje fitness prostora je kompleksan proces koji zahteva znanje i iskustvo, kako u pogledu samih sprava, tako i u popunjavanju fitness prostora na adekvatan način.

Bodyline fitness oprema nudi profesionalnu, polovnu, repariranu opremu svih vodećih svetskih proizvođača za teretanu, wellness fitness centar, ili personalni studio. Brendovi kao što su TechnogymLife FitnessMatrixPrecor, samo su jedni od mnogih iz našeg asortimana.

U asortimanu Bodyline fitness opreme, pronaći ćete veliki izbor fitness opreme počevši od kardio sprava, sprava za snagu sa opterećenjem, klupa i stalaka, bučica i tegova, sve do podova, kao i svih vrsta rekvizita i prateće opreme koje su potrebne za prostor koji opremate. U ponudi imamo opremu u viđenom stanju, kao i repariranu opremu u izuzetno dobrom stanju, što potvrđujemo i garantnim rokom koji dajemo na svaku kupljenu repariranu spravu. Pored velikog broja polovnih sprava, zvanični smo uvoznik nove JERAI fitness opreme u Srbiji.

Tokom svog dugogodišnjeg iskustva u planiranju i opremanju fitness prostora i teretana, ostvarili smo mnogobrojne uspešne saradnje  sa velikim brojem zadovoljnih klijenata. S tim u vezi, pored prodaje profesionalne polovne opreme, možete da nam se obratite i za usluge konsaltinga, kao i usluge servisiranja i održavanja fitness opreme.