Opremanje fitness prostora je kompleksan proces koji zahteva znanje i iskustvo, kako u pogledu samih sprava, tako i u popunjavanju fitness prostora na adekvatan način.

Bodyline fitness oprema nudi profesionalnu, polovnu, repariranu opremu svih vodećih svetskih proizvođača za teretanu, wellness fitness centar, ili personalni studio. Brendovi kao što su TechnogymLife FitnessMatrixPrecor, samo su jedni od mnogih iz našeg asortimana.

U asortimanu Bodyline fitness opreme, pronaći ćete veliki izbor fitness opreme počevši od kardio sprava, sprava za snagu sa opterećenjem, klupa i stalaka, bučica i tegova, sve do podova, kao i svih vrsta rekvizita i prateće opreme koje su potrebne za prostor koji opremate. U ponudi imamo opremu u viđenom stanju, kao i repariranu opremu u izuzetno dobrom stanju, što potvrđujemo i garantnim rokom koji dajemo na svaku kupljenu repariranu spravu. Pored velikog broja polovnih sprava, zvanični smo uvoznik nove DHZ fitness opreme u Srbiji.

Tokom svog dugogodišnjeg iskustva u planiranju i opremanju fitness prostora i teretana, ostvarili smo mnogobrojne uspešne saradnje  sa velikim brojem zadovoljnih klijenata. S tim u vezi, pored prodaje profesionalne polovne opreme, možete da nam se obratite i za usluge konsaltinga, kao i usluge servisiranja i održavanja fitness opreme.

 

Naši ljudi

– Servis –

Vredna ekipa čiji se rezultati vide u svakom opremljenom fitness centru ili personalnom studiju. Priprema, farbanje i reparacija su sastavni deo njihovog radnog dana, kao i servisiranje fitness sprava na terenu.

Verovatno je da ćete upoznati barem nekog od njih u procesu saradnje sa Bodyline fitness opremom. 🙂

Zlatko Peić Gavran

Team Leader

Srđan Stanković

Serviser elektronike

Ježov Goran

Serviser

Daniel Sič

Farbar

Atila Keiper

Farbar

Karlo Hofman

Radnik u pripremi

David Vujković Lamić

Magacioner

 

Naši ljudi

– Kancelarije i menadžment –

Nabavka fitness opreme, proces prodaje, komunikacija sa klijentima i tržištem, reklamiranje, finansijsko upravljanje – samo su deo zadataka koje ovaj tim svakodnevno ispunjava. Na raspolaganju smo vam za saradnju, posetite nas i uverite se koliku energiju ulažemo u svaki segment poslovnog procesa. 🙂

Dmitar Štrbac

Vlasnik kompanije

Milan Živković

Tehnički direktor

Dragana Prstojević

Finansijski direktor

Gordana Babić Popov

Referent računovodstva

Bojana Đukić

Marketing referent

Andrea Dulić

Referent prodaje

Harun Halilović

Referent logistike

Nikola Zeljković

Referent prodaje

Naši ljudi

– Bodyline fitness & wellness centar –

Pored prodaje profesionalne fitness opreme, fitness centar Bodyline u Subotici je važan segment naše delatnosti. Ponosni smo na to što je ovaj objekat jedna od naših najvećih referenci, a ujedno i začetnik celokupnog biznisa koji traje već 15 godina. Ipak, funkcionisanje ovog savremeno opremljenog prostora ne bi bilo moguće bez ovog sjajnog tima! Predstavljamo vam lica našeg fitness centra:

Gordana Abramović

Menadžer fitness centra Bodyline

Davor Jozić

Personalni trener

Jadranka Vojnić Hajdu

Pult radnica

Larisa Gadnjai

Pult radnica

Nina Maksimović

TRX trener

Damir Halkić

Personalni trener

Nemanja Rakić

SPARTAN trener / Personalni trener

Srđan Vidaković

Personalni trener

Boris Hristov

Personalni trener

Konstantina Kostić

Vikend pult radnica

Atila Makai

Cross trener

Adrian Radovanović

Personalni trener