Life Fitness 97Ti Treadmill

1.970,00

Life Fitness 97Ti traku za trčanje u odličnom stanju!

Na svu našu opremu dajemo garanciju od 6 meseci, a nakon isteka garantnog roka imamo ovlašćenog servisera, kao i lager rezervnih delova.
Life Fitness 97TI  traka za trčanje poseduje motor od 4KS sa prilagodljivom brzinom od 0,8 do 20km/h i podesivim nagibom od -3 do 15% i Heart rate monitor.

Dimenzije sprave: 210cm x 94cm x 165cm 205kg

Dimenzije gazne površine: 152cm x 50cm

Maksimalna težina korisnika: 180kg

Ova nevjerojatna Life Fitness 97Ti traka za trčanje vrhunski je trag za trčanje sa značajkama poput:

1) DX3 sustav pojaseva i palube Ovaj revolucionarni sustav kombinira pojas podmazan mazivom, napredni sustav za praćenje remena (ABTS) i naš patentirani FlexDeck sustav apsorpcije udaraca za vrhunsku izdržljivost i udobnost.

2) Senzori za praćenje rada LifePulse digitalni senzori za praćenje otkucaja srca prikladno su smješteni na Ergo traci koja je jednostavna za držanje kako bi šetačima omogućili precizan nadzor otkucaja srca, a Polar telemetrija pruža trkačima precizno praćenje rada otkucaja ruke bez ruku. (Telemetrija zahtijeva opcionalni remen za prsa)

3) Motivirajuće vježbe Raznovrsnost28 vježbi, uključujući 5 zona zona + Vježbanja koja automatski podešavaju razinu nagiba, drže korisnike u ciljnoj zoni otkucaja srca. Također uključuje 5K i 10K Run, ciljane vježbe i Gerkin, Fit Test i vojne PRT / PFT protokole za fitness.

Recenzije


Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti komentar “Life Fitness 97Ti Treadmill”