DHZ DOLAZI U SRBIJU!

Bodyline fitness oprema 21.07.2017 svečano otvara vrata svog novog Showroom izložbenog prostora i tako postaje prvi zvanični i jedini zastupnik za prodaju brenda DHZ fitness opreme u Srbiji.

Brend DHZ postoji na tržištu fitness opreme od 2002.god kada je osnovana fabrika u Kini koja danas posluje na 230.000 kvadratnih metara i beleži zavidne brojke prometa i rasta na godišnjem nivou.

Najveći akcenat u proizvodnji DHZ stavlja na kvalitet koji posle same proizvodnje prolazi kroz više testiranja. Uporedno sa tim predano rade i na formiranjima pristupačnih cena. Čvrste konstrukcije, precizni varovi, kvalitetne presvlake sedišta samo su neke od odlika kvaliteta po kojem DHZ postaje sve više prepoznatljiv na tržištu.

Dobro izgrađen sistem distribucije zahvaljujući velikim lagerima obezbeđuje brzu nabavku i dostavu kako samih proizvoda tako i rezervnih delova.

Sistem podrške u vidu stručno osposobljenih i licenciranih servisera na raspolaganju je svim kupcima nakon kupovine.

Ponudu DHZ fitness opreme čine sprave za snagu u linijama EVOST I, EVOST II, Style II i EVOST DUAL FUNCTIONAL sprave, PLATE LOADED sprave snage u linijama Y9000, EVOST I i EVOST II, FUNCTIONAL TOWERS ( Funkcionalni tornjevi), CROSSTRAINING kavezi, POWER RACK stalci, i DUAL CROSS CABLE oprema.

Kao zvanični zastupnik za prodaju u Srbiji, tim Bodyline Fitness opreme nastojaće da svim zainteresovanim kupcima približi sam brend, pruži sve potrebne informacije o proizvodima, rezervnim delovima kao i mogućim pogodnostima pri kupovini.

Očekujemo Vas na adresi Japanska br.5, Novi beograd (preko puta Immo centra)

 

Dobrodošli!