Nakon višegodišnjeg uspešnog poslovanja u svetu fitnesa, kompanija Bodyline započela je jedno novo poglavlje. Na novoj lokaciji, u ulici Šumska 13 na Radijalcu, juče je svečano otvoren “Bodyline Fitness & Wellness” centar, s proširenim sadržajem u ponudi.

Na ukupno 1.100 metara kvadratnih i u tri nivoa, prostire se “Bodyline Fitness & Wellness” centar, u čijoj ponudi se nalaze teretana, CrossFit sala, wellness i Protein & Coffee bar.

Nakon mnogo uloženog truda, rada, energije i ideja, pružili smo najsavremenije iz sveta fitnesa i wellnessa. Poznato je da je Bodyline godinama unazad okupljao veliki broj članova, kojih se nadamo da će ovim proširenjem biti još više. Bodyline tim vas srdačno očekuje na novoj lokaciji – izjavio je Dmitar Štrbac, direktor kompanije Bodyline.

Teretana kompletno opremljena repariranom opremom iz asortimana Bodyline Fitnes opreme sa najnovijim spravama za snagu proizvođača Matrix, Technogym, DHZ i Gym 80 i čak 31 kardio jedinicom marke Technogym , zauzima centralni deo objekta, na impresivnih 550 metara kvadratnih. CrossFit sala sa najsavremenijom opremom u kojoj glavnu ulogu ima DHZ CrossFit toranj, Concept veslačice, NPG Air Bikovi i SkiErg i veliki broj Bodyline Fitnes rekvizita. predstavlja pravi raj za ljubitelje ovog sporta.

Ono što smo ostvarili mi, možete i vi, tu smo da vam ponudimo najbolje.