Da li forma treba da sačeka da se gosti vrate sa odmora? Ili da preformulišemo – Zašto bi trebalo da se pauzira sa treninzima, ako je hotelska teretana adekvatno opremljena?

Zadatak arhitekte, menadžmenta i vlasnika hotela je da obezbede funkcionalni prostor za vežbanje ukoliko je njihov cilj viša kategorizacija hotela, ali i veće zadovoljstvo klijenata. Taj zadatak sa sobom nosi odgovornost, dobar plan i njegovu adekvatnu realizaciju.

Stručnu pomoć i iskustvo u opremanju hotela možemo ponosno da ponudimo na osnovu dugogodišnjeg poverenja koje su nam ukazali hoteli u Srbiji, a i van naše zemlje.

Pa, da pređemo na konkretne savete iz prakse.

KAKO SE OPREMA HOTELSKA TERETANA?

1. Opremajte uz pomoć nacrta – 3D projekat sa rasporedom sprava doprinosi realnijoj slici hotelske teretane. Našim nacrtom se realno prikazuje raspored i izgled sprava u prostoru, što doprinosi lakšoj vizuelizaciji hotelske teretane.

2. Neka prostor bude funkcionalan – prostor koji je predviđen za hotelsku teretanu često nije previše veliki. Stoga, ne bi trebalo pretrpavati prostoriju opremom i spravama koje će ga zagušiti. Preporuka je da se radije odabere manji broj multi-funkcionalnih sprava pomoću kojih će se izvoditi više varijacija vežbi na jednoj spravi.

Hotelska teretana

3. Obezbedite kardio sprave i sprave za snagu – kombinacija obe vrste sprava doprineće raznovrsnosti treninga koje će gosti moći da rade tokom svog boravka u hotelu. Osim njih, naravno, neophodni su i rekviziti poput tegova, guma za vežbanje, šipki, ruskih zvona…

4. Birajte drugačije – iznenadite svoje goste ponudom sprava za vežbanje koju neće naći u svakoj drugoj teretani. Odaberite savremene sprave, na primer: bicikl ili traku sa interaktivnim ekranom, sprave za snagu uz pomoć sajli, simulatore veslanja, skijanja…

5. Servisirajte hotelsku teretanu redovno – periodično održavanje opreme za vežbanje, drastično doprinosi produženju životnog veka sprava. Zbog njihovog kontinuiranog korišćenja, neke delove je potrebno zameniti ili dodatno zategnuti, pa je redovna briga o servisiranju veoma važna za životni vek hotelske teretane.

A, kako mi ovo znamo?

U našoj radnoj biografiji posedujemo zaista veliki broj hotela koji nam je poklonio poverenje. Među njima se nalaze – Hotel Palisad, Hotel All Seasons Residence, Hotel Putnik, Hotel Sunce, Titova vila, Hotel Ramonda, Zlatibor Mountain Resort, Hotel Boskovich, Ponta Melagrana, Hotel Gray….

Pogledajte neke od hotelskih teretana koje smo opremili:

Zlatibor Mountain Resort               Hotel
                                                             Palisad
             Hotel Sunce                               Titova vila

Sve ove, a i ostale naše reference možete da pronađete i na ovom linku. Ekspertizu u opremanju objekata za vežbanje, stekli smo radeći godinama na obezbeđivanju kvalitetnih sprava za vežbanje svakom našem klijentu. Sva nova obaveštenja, sprave, reference i ostale novosti možete da pratite i na našim društvenim mrežama – Facebook i Instagram. Takođe, na raspolaganju vam je i naša prodajna služba na brojevima telefona:
060/6548-705 i 060/5487-051.